Concious Body

De Conscious Body methode van Judith Hendin is ontstaan uit o.a. Voice Dialogue en lichaamswerk. Judith Hendin werd opgeleid door Hal en Sidra Stone en werkt reeds meer dan dertig jaar met Voice Dialogue en Conscious Body. Ze schreef het boek ‘The Self Behind The Symptom’.

Als een subpersoon weinig of niet aanwezig kan of mag zijn in het leven van de cliënt, kan het zijn dat deze zich begint te uiten via een fysieke klacht.

Het doel van Conscious Body is om, via het lichaam, de body-psyche, toegang te krijgen tot dit verborgen deel om zo de dieperliggende oorzaak van de klacht te ontdekken. Het beluisteren van dit (meestal) verstoten deel en het omarmen ervan in het leven en in het lichaam van de cliënt kan ervoor zorgen dat genezing op gang wordt gebracht.

Het proces bestaat uit verschillende stappen die in één sessie of in meerdere sessies kunnen uitgewerkt worden.

Ben je geïnteresseerd hoe lichaamsgericht werken in een Voice Dialogue sessie wordt toegepast, dan kan je een een afspraak maken via ditmoment@gmail.com of een leertraject (4 sessies) aanvragen via https://www.voicedialogue.be/aanbod/individueel-leertraject/

Daarnaast kan je bij mij ook terecht voor supervisie-sessies.