Voice Dialogue

Voice Dialogue maakt een mooie verbinding tussen lichaam en geest. Het is een begeleidingsmethode, ontwikkeld dor Hal en Sidra Stone, om in dialoog te gaan met onze innerlijke stemmen. Deze behoren toe aan de verschillende delen van onze persoonlijkheid: onze ikken. Zij hebben ieder hun eigen manier van denken, voelen, zich gedragen en waarnemen. We identificeren ons vaak met één of meerdere van deze subpersonen zoals de zorger, de perfectionist, de levensgenieter. Andere delen krijgen hierdoor weinig stem of ruimte. Dit kan voor innerlijke conflicten zorgen.

Voice Dialogue kan helpen meer inzicht te verwerven in onze innerlijke wereld, waardoor meer zelfkennis ontstaat. Het helpt ook om met een meer mildere blik naar jezelf en de ander te kijken.

Voor meer info over deze methode, de opleiding en de masterclasses: www.voicedialogue.be


Ben je geïnteresseerd hoe lichaamsgericht werken in een Voice Dialogue sessie wordt toegepast, dan kan je een afspraak maken via ditmoment@gmail.com of een leertraject (4 sessies) aanvragen via https://www.voicedialogue.be/aanbod/individueel-leertraject/

Daarnaast kan je bij Brigitte ook terecht voor supervisie-sessies.