Wie zijn wij


Brigitte Dhondt

In mijn werk als kinesitherapeute, lichaamsgerichte trauma- en relaxatietherapeute, Voice Dialogue-facilitator en (traumasensitieve) Yogadocent, staat het werken met/via het lichaam centraal.

Mijn verlangen is om mensen meer bewust te maken van hun lichaam, het vertrouwen op de kennis van het lichaam te vergroten om zo, vanuit deze verbinding met zichzelf, contact te maken met de ander.

Het lichaam is een heldere en vaak krachtige ingang naar inzicht in je houding, je gedrag en je klachten. Het lichaam herbergt alle herinneringen, alle belevingen, alle gewaarwordingen van wat je ooit hebt meegemaakt. Het vertelt ons wie we zijn en hoe we in de wereld staan.

Terug contact maken met je lichaam zorgt voor meer inzicht en mildheid voor je ervaringen en helpt om dieperliggende problematieken te verwerken.

'Er zit meer wijsheid in je lichaam dan in je diepste filosofie' - Friedrich Nietzsche

Ben je nieuwsgierig waar ik al mijn kennis vandaan heb gehaald, naast mijn levenservaringen? Klik hier.

Filip De Smet

Wat Brigitte brengt, was voor mij in het begin een totaal nieuwe, onbekende wereld. Hoewel ik als bedrijfsleider en financieel en administratief geschoolde in contact kom met diverse mensen, is het een totaal nieuwe ervaring om de opleidingen, lessen begeleidingen die Brigitte geeft, te ontdekken.

Een onbekende, nieuwe wereld, compleet verschillend, maar heel boeiend. Als natuurgids stap ik af en toe mee in de meditatie- en herbrondagen. In de nabije toekomst wens ik als coach mijn ervaring in het begeleiden van mensen met levensvragen in te zetten, zowel individueel als in groep. Op dit moment neem ik vooral de administratieve en organisatorische zaken voor mijn rekening.